Otwarcie restauracji lub baru może być dobrym krokiem. Ludzie nie mogą się obejść bez jedzenia i zawsze znajdą się chętni, by skorzystać z takich usług. Dobrze jest zrobić wstępny projekt lokalu gastronomicznego, by móc określić, co będzie w poszczególnych pomieszczeniach oraz jak będą rozmieszczone stoliki dla gości. Przy budowie własnego lokalu będzie na pewno większa możliwość aranżacji.
Pomoc architekta w rozplanowaniu wszystkiego może się okazać niezbędna. Lepiej skorzystać z pomocy profesjonalisty, by jak najlepiej wykorzystać posiadaną przestrzeń. Będzie to wtedy nie tylko wygodą dla klientów, ale również dla pracowników.
Pozostałe nasze teksty:
- Sklep wegetariański Białogard
- Zdrowa żywność Kraków i żywność dla diabetyków
- O zdrowiu kilka słów
- Spożywaj czekoladę
- Ze zdrowiem nam do twarzy
- Strach ma wielkie oczy
- Jak robić dobry piwny marketing i czego unikać – na przykładzie akcji promocyjnych browaru Kormoran i Kompanii Piwowarskiej
- Osrodek leczenia uzaleznien
- Złoty Smok (Browar Fortuna)
- Małe browary w dobrej kondycji. Odradzają się wcześniej zamknięte zakłady
- Kapslowy PiwPaw na Parkingowej
- Grin Sove czy naprawdę rozmarynowe?
- Ziele angielskie.
- Badanie wątroby
- Różnorodne gry komputerowe
Menu:
-
-
Anteny UMTS: Przewodnik po Technologii Komunikacyjnej Nowej Generacji
23 listopada 2023 By admin -
Kamera Dania w Kopenhadze: Miejsce, Gdzie Kreatywność Spotyka Rozrywkę
21 października 2023 By admin -
Jakie prędkości są potrzebne do strumieniowania w 4K?
25 sierpnia 2023 By admin -
-
Cytrynówka Bodzia
30 listopada 2016 By admin -
Maternus Premium Pilsener (Brouwerij Martens, Belgia)
24 grudnia 2018 By admin -
Raciborskie Miodowe (Browar Zamkowy w Raciborzu)
24 listopada 2018 By admin -
Veltins Pilsener (Brauerei C.&A.; Veltins, Niemcy)
24 lutego 2019 By admin -
Łomża Wyborowe (Browar Łomża/ Royal Unibrew)
24 czerwca 2018 By admin
-
Problemy z nadwagą?
10 marca 2016 By admin -
Medycyna w służbie zdrowia
10 marca 2016 By admin -
Zadbaj o siebie i swój organizm
10 marca 2016 By admin -
Dzikie kulinaria
30 sierpnia 2016 By admin -
Losowe artykuły:
-
24 października 2018 Żubr Ciemnozłoty (Dojlidy/ Kompania Piwowarska)
Kolejne piwo bardzo mocno reklamowane, kreowane wręcz na trunek ekskluzywny. Jaka jest rzeczywistość? Brutalna, jak zawsze. Pierwsze wrażenie jest zaskakujące. Żubr, który wygląda w kuflu jak koźlak? Ma nawet niezłą pianę, która nie znika jak fatamorgana. Tuż po przelaniu do kufla czuć dość agresywny zapach owocowo-alkoholowy. Po chwili znika. Zamaczam usta i jestem nieco skołowany….
-
24 kwietnia 2018 Góralskie (Browar Pilsweiser)
Browar Grybów nazywa się teraz Pilsweiser, ale piwa nadal nie potrafi robić. Przygotowałem się na „rozkosz przy konsumpcji” (cytat z kontry), ale wyszło jak z naszą reprezentacją piłkarską. Obiecanki cacanki. Góralskie prezentuje się całkiem dobrze, dopóki nie rozpocznie się owej konsumpcji. Nalewa się z niezłą pianą, w kuflu wygląda efektownie. Zapach nikły, słodowy. A smak?…
Kategorie
- Artykuły gościnne (9)
- Blog (165)
- Etykiety na piwo domowe (28)
- Festiwal dobrego piwa (28)
- Jak zrobić piwo (39)
- Jak zrobić własne piwo (27)
- Piwo tesco (27)
- Piwowar domowy (26)
- Skrzynka na piwo (26)
- Słodownia Strzegom (25)
- Tesco piwa (26)
- Transporter do piwa (26)
- Zdrowa kuchnia (153)