Zdrowa kuchnia

Pizza Primavera Garwolin

Off 33

Jeżeli chcesz zjeść naprawdę dobrą pizzę, to dobrym wyborem będzie Pizzeria Garwolin

Jeżeli zrobiono by taką ankietę wśród smakoszy różnego rodzaju dań, to jest praktycznie pewne, że na którymś z czołowych miejsc znalazłaby się popularna pizza. Może i to włoskie danie wydaje się trochę oklepane, ale nie zmienia to faktu, że jest szalenie popularne i uwielbiane praktycznie na całym świecie. Samych rodzajów i rozmiarów pizzy jest poza tym bardzo wiele. Jedni lubią pizzę na cieście cienkim i kruchym, inni na grubym i miękkim. Są tacy, którzy wolą pizzę bardziej standardową, z sosem pomidorowym i serem, czasem szynką lub pieczarkami, a są też i ci, którzy nie pogardzą dodatkami takimi jak brokuł, kurczak, kiełbasa, ogórek czy ananas, a nawet i niekiedy owoce morza. Samo jedzenie pizzy to zresztą nie tylko uczta dla podniebienia, ale i swoisty rytuał. O wiele lepiej smaczna pizza smakuje bowiem w dobrej pizzerii. Przykładem może być tu Pizzeria Garwolin. Wspaniała atmosfera, ładny wystrój, miła i kompetentna obsługa, kojąca muzyka, a i samych rodzajów i rozmiarów pizzy bardzo wiele.

About the author / 

admin

Menu:

Losowe artykuły:

  • Opat Svetlý Medový Ležák (Browar Broumov, Czechy)

    To piwo miodowe, ale zupełnie inne od polskich trunków zaprawianych miodem. O ile taki Ciechan aż ocieka słodyczą, to Opat… nie ma jej w ogóle. Po przelaniu zawartości butelki (zwrotnej!) do kufla oczom ukazuje się napój o jasnozłotej barwie, dość przejrzyste, z żywo wędrującymi drobnymi bąbelkami, ozdobiony słusznych rozmiarów (ale bez szaleństw) czapką piany. W…

  • Wrężel AIPA – degustacja

    Zacznę się chyba nazywać „ajpowcem”, bo chciałem przygotować dla Was kolejną recenzję i zaś kurde wpadła mi do koszyka AIPA. Tym razem jest to Wrężel AIPA. Już ją kiedyś piłem, ale teraz zmienili etykietę i się nabrałem. No cóż bywa, ale skoro już ją wybrałem do degustacji, to konsekwentnie poddam ocenie. Wrężel AIPA to piwo…