

Jeżeli chcesz zjeść naprawdę dobrą pizzę, to dobrym wyborem będzie Pizzeria Garwolin
Jeżeli zrobiono by taką ankietę wśród smakoszy różnego rodzaju dań, to jest praktycznie pewne, że na którymś z czołowych miejsc znalazłaby się popularna pizza. Może i to włoskie danie wydaje się trochę oklepane, ale nie zmienia to faktu, że jest szalenie popularne i uwielbiane praktycznie na całym świecie. Samych rodzajów i rozmiarów pizzy jest poza tym bardzo wiele. Jedni lubią pizzę na cieście cienkim i kruchym, inni na grubym i miękkim. Są tacy, którzy wolą pizzę bardziej standardową, z sosem pomidorowym i serem, czasem szynką lub pieczarkami, a są też i ci, którzy nie pogardzą dodatkami takimi jak brokuł, kurczak, kiełbasa, ogórek czy ananas, a nawet i niekiedy owoce morza. Samo jedzenie pizzy to zresztą nie tylko uczta dla podniebienia, ale i swoisty rytuał. O wiele lepiej smaczna pizza smakuje bowiem w dobrej pizzerii. Przykładem może być tu Pizzeria Garwolin. Wspaniała atmosfera, ładny wystrój, miła i kompetentna obsługa, kojąca muzyka, a i samych rodzajów i rozmiarów pizzy bardzo wiele.
Pozostałe nasze teksty:
Pizzeria Diavola menu
Diavola Garwolin
Pizza w nocy Warszawa Centrum
Pizza z dowozem Bielsko Biała
Pizzeria 24h Warszawa dostawa
Krzepkie (Browar Kormoran)
Pizza na telefon Warszawa Bielany
Przyjemność jedzenia
Nowa odsłona Google+
Pizza Poznań
Psychologia dieta Chrzanów
Pizza w nocy Warszawa i zdrowa żywność Warszawa
GolBeer Mocne (Sulimar)
Najlepsze restauracje Lublin
Kuchnia czeska
Menu:
-
-
Kultowa sałatka jarzynowa
8 lutego 2020 By admin -
Różne potrawy z mięsem w roli głównej
8 lutego 2020 By admin -
Grzybowa w najlepszym wydaniu
8 lutego 2020 By admin -
Pyszna sałatka owocowa
8 lutego 2020 By admin
-
Maternus Premium Pilsener (Brouwerij Martens, Belgia)
24 grudnia 2018 By admin -
Karlsquell Słodowe (Frankfurter Brauhaus, Niemcy)
24 maja 2018 By admin -
Veltins Pilsener (Brauerei C.&A.; Veltins, Niemcy)
24 lutego 2019 By admin -
Wąż z oplotu do filtracji
24 lutego 2019 By admin -
Kapslownica Greta – pożegnanie po latach
24 maja 2018 By admin
-
Dzikie kulinaria
30 sierpnia 2016 By admin -
Kulinarne szaleństwo
30 sierpnia 2016 By admin -
Przyjemność jedzenia
30 sierpnia 2016 By admin -
Naukowcy zawstydzili Intel
12 grudnia 2015 By admin -
Rozkładana kanapa w pokoju dziennym
5 sierpnia 2020 By admin
Losowe artykuły:
-
24 kwietnia 2018 Książęce Złote Pszeniczne + Czerwony Lager (Kompania Piwowarska)
Niedawno pochwaliłem dwa całkiem przyzwoite piwa z KP (Ciemne Łagodne piłem już kilkakrotnie i wciąż mi smakuje), ale czas wrócić na ziemię. A tu rządzą stare dobre zasady. Jedna z nich, „koncerny nie potrafią robić piwa”, ciągle aktualna. Złote Pszeniczne wygląda całkiem nieźle. Jest odpowiedni kolor, mętność, wysokie nasycenie, wreszcie obfita biała piana. Zapach już…
-
24 kwietnia 2018 Grybów Premium (Browar Grybów)
Drugie podejście do piw z Grybowa. Piana obfitsza niż w przypadku Lacha, trzymała się dość długo cienkim kożuszkiem. Wysycenie wyższe, ale szybko zanikające. Kolor ciemnozłoty, do bursztynowego. Zapach słodowy, słodki. W smaku wyczuwam dużo słodu. Hurra, nie jest kwaśne! Czuć za to lekką metaliczność, szczęśliwie nie w stopniu uprzykrzającym życie. Nie da się ukryć, że…
Kategorie
- Etykiety na piwo domowe (25)
- Festiwal dobrego piwa (25)
- Jak zrobić piwo (38)
- Jak zrobić własne piwo (24)
- Piwo tesco (25)
- Piwowar domowy (24)
- Skrzynka na piwo (24)
- Słodownia Strzegom (23)
- Tesco piwa (23)
- Transporter do piwa (24)
- Zdrowa kuchnia (152)