

Koktajlowe parówki
Osiem koktajlowych parówek (lub cztery duże parówki), musztarda. Parówki sparzyć, ściągnąć z nich osłonki. W każdą parówkę wbić wykałaczkę. Duże parówki pokrajać przed podaniem na dwie lub
trzy części. Musztardę podawać oddzielnie. Parówki z serem i boczkiem cztery parówki, jeden plaster twardego sera, cztery bardzo cienkie plasterki wędzonego boczku,
dwie korniszony (jeden kwaszony ogórek). Parówki sparzyć, ściągnąć z nich osłonki i naciąć wzdłuż ostrym nożem. Nie przecinać parówek do końca, lecz tylko na dwie/trzy głębokości. Z plastra sera wyciąć paski o długości odpowiadającej długości nacięcia i takiej szerokości, by włożone do nacięcia w parówkach nieco z nich wystawały. Parówki z serem zawinąć w plasterki boczku i krótko obsmażyć na patelni lub zagrzać na ruszcie aż do zrumienienia boczku. Podawać z korniszonami przekrojonymi wzdłuż na połowę lub ogórkiem kwaszonym pokrajanym na
Pozostałe nasze teksty:
Diavola pizza menu
Diavolo Zambrów świętokrzyska 6
Catering dietetyczny Warszawa Maczfit
Oblewarki do czekolady
Tym razem regionalny smak – oscypki
Śniadanie na lepszy początek dnia. Od czego warto zacząć?
Barmani na wesele Głuchołazy
Catering Rzeszów
Pizzeria Diavola menu
KOCIOŁEK PO MEKSYKAŃSKU
Meble kuchenne na wymiar Wrocław
Wyposażenie gastronomii Busko-Zdrój
Sprzęt gastronomiczny dla udanego biznesu
Frytkownica gastronomiczna gazowa
Kosze bożonarodzeniowe Dąbrowa Górnicza
Menu:
-
-
Kultowa sałatka jarzynowa
8 lutego 2020 By admin -
Różne potrawy z mięsem w roli głównej
8 lutego 2020 By admin -
Grzybowa w najlepszym wydaniu
8 lutego 2020 By admin -
Pyszna sałatka owocowa
8 lutego 2020 By admin
-
Maternus Premium Pilsener (Brouwerij Martens, Belgia)
24 grudnia 2018 By admin -
Karlsquell Słodowe (Frankfurter Brauhaus, Niemcy)
24 maja 2018 By admin -
Veltins Pilsener (Brauerei C.&A.; Veltins, Niemcy)
24 lutego 2019 By admin -
Wąż z oplotu do filtracji
24 lutego 2019 By admin -
Kapslownica Greta – pożegnanie po latach
24 maja 2018 By admin
-
Dzikie kulinaria
30 sierpnia 2016 By admin -
Kulinarne szaleństwo
30 sierpnia 2016 By admin -
Przyjemność jedzenia
30 sierpnia 2016 By admin -
Naukowcy zawstydzili Intel
12 grudnia 2015 By admin -
Rozkładana kanapa w pokoju dziennym
5 sierpnia 2020 By admin
Losowe artykuły:
-
24 grudnia 2018 Miłosław Pilzner (Browar Fortuna)
Nowe piwo od Fortuny. Wraz ze zmianą właściciela browar postawił na rozwój starych (zmiana etykiet) i promowanie nowych marek. Widać próbę zagrania na sentymentach regionalnych (na kontrze opisana rola Miłosławia podczas Wiosny Ludów) i lokalnych (na etykiecie podkreślenie pochodzenia browaru). Choć elementy graficzne są trochę mało czytelne, to jednak butelka przyciąga wzrok, a o to…
-
8 lutego 2020 Dania z piekła rodem
Bardzo ostre przyprawy, który w obecnym czasie są niezwykle popularne w naszych kuchniach od lat goszczą w wielu potrawach, które spożywamy, na co dzień. Wiadomo, że ostre musi być leczo, ostra musi być chilli con carne, ostre również powinny być wszelkie kotleciki na bazie papryki oraz wszelkie flaczki, itp. Wiadomo, że każdy z nas ma…
Kategorie
- Etykiety na piwo domowe (25)
- Festiwal dobrego piwa (25)
- Jak zrobić piwo (38)
- Jak zrobić własne piwo (24)
- Piwo tesco (25)
- Piwowar domowy (24)
- Skrzynka na piwo (24)
- Słodownia Strzegom (23)
- Tesco piwa (23)
- Transporter do piwa (24)
- Zdrowa kuchnia (152)